Opšti uslovi kupovine

Na osnovu odredbe čl.82. zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 88/2021 – dr. zakon)  ‘Urim Bina Preduzetnik Presheva Online U.R Presevo’ 15 novembar 30, 17523-Presevo, matični broj: 56334521, PIB: 103359196,(u daljem tekstu ‘Presheva Online’) svoje cenjene korisnike I potrošače

Obaveštava o opštim uslovima korišćenja i kupovine posredstvom internet sajta www.po-net.com

Poštovani korisnici,

U cilju zaštite vaših potrošačkih prava ovim putem vas obaveštavamo da prilikom svake vase posete I kupovine na našem zvaničnom web sajtu www.po-net.com, važi pretpostavka da ste upoznati I da prihvatate uslove kupovine koje ćemo vam detaljnije predstaviti u daljem tekstu. Molimo vas da ih pažljivo pročitate, a za sve nedoumice možete se obratiti našem kontakt centru.

Izjava o zaštiti podataka o ličnosti

Da bismo bili u mogućnosti da uspešno obradimo vašu narudžbinu, potrebno je da nam pružite određene podatke kao što su vaše ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon.

Uz pomoc tih podataka bićemo u mogućnosti da vam na efikasan način isporučimo željenu robu i da vas obavestimo o trenutnom statusu vaše narudžbine. Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju, dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika.

Za dodatne informacije o svojim pravima u skladu sa politikom privatnosti I važećim zakonskim normama, pogledajte odeljak Politika privatnosti.

Opis proizvoda

Presheva Online garantuje za kvalitet i poreklo svojih proizvoda / usluga.

Svi proizvodi/usluge koje ćete pronaći na našem sajtu I u našoj prodajnoj mreži su originalne robne marke. Proizvodi su uvezeni na tržište Republike Srbije od strane jedinih zvanično ovlašćenih distributera.

Ukoliko želite dodatne informacije o proizvodu, molimo vas da pre kupovine kontaktirate naš korisnički servis ili posetite neki od naših maloprodajnih objekata.

U slučaju da se dogodi da proizvod koji ste kupili ima neki nedostatak, garantujemo da će vaša prava kao potrošača biti zaštićena u svemu u skladu sa važećim zakonskim propisima.

Cene proizvoda

Sve cene prikazane na našem sajtu su iskazane u dinarima, sa uračunatim PDV-om i troškovima transportnog ili dekorativnog pakovanja proizvoda. Obavezujemo se da Vam proizvod isporučimo po ceni o kojoj ste informisani prilikom potvrde Vaše narudžbine, i sve eventualne izmene cena konkretnih proizvoda koje ste naručili neće uticati na vrednost Vaše kupovine.

Zavisno od konačne vrednosti Vaše narudžbine, troškovi transporta mogu biti uključeni u prikazanu cenu (besplatna dostava) ili dodatno obračunati, o čemu ćete biti precizno informisani pri kreiranju narudžbenice.

Za više informacija o troškovima transporta, molimo Vas pogledajte odeljak „Troškovi transporta“.

Troškovi transporta

Trudimo se da svojim korisnicima izađemo u susret i omogućimo im besplatnu dostavu naručenih proizvoda. Troškovi transporta naručenih proizvoda biće vam posebno naplaćeni ukoliko vrednost vaše narudžbine ne prelazi iznos od 3.000 dinara. Cena transporta za vrednost porudžbine ispod 3.000 dinara sa PDV-om iznosi 300,00 dinara.

Dostava je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Pakovanje proizvoda

Proizvode koje naručite putem sajta Presheva Online  upakovaćemo na način koji štiti integritet pošiljke (transportno pakovanje).

Svi troškovi pakovanja su besplatni.

Način preuzimanja

Roba se isporučuje posredstvom kurirske službe na adresu koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije na sajtu.

VAŽNA NAPOMENA!

Preporučujemo vam da pre preuzimanja, utvrdite stanje pošiljke.

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete pre preuzimanja pošiljke. Ukoliko na transportnom pakovanju uočavate oštećenja, zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i proverite da li je oštećenje pošiljke uzrokovalo i oštećenje dostavljenih artikala.

Ukoliko propustite da utvrdite oštećenja pre preuzimanja, preporučujemo vam da u roku od 24 sata od isporuke kontaktirate kurirsku službu koja vam je isporučila paket kako biste sastavili zapisnik o oštećenjima. Poštovanjem ove procedure vaša prava će biti zaštićena na najefikasniji način.

Način plaćanja

Plaćanje se vrši kurirskoj službi, pri isporuci. Pošiljku plaćate isključivo gotovinom kuriru koji vam isporučuje pošiljku.

Reklamacije

Naše dugogodišnje uspešno poslovanje pokazatelj je, između ostalog, posebnog odnosa koji smo izgradili sa svojim potrošačima. Osnovni nam je cilj da sa vama ostvarimo odnos poverenja i pružimo vam usluge u svemu prema vašim željama i potrebama. Kupac u svemu zadovoljan našim proizvodima i uslugom je naš primarni cilj.

Ukoliko se ipak dogodi da budete nezadovoljni isporučenim proizvodom, budite sigurni da će vaš prigovor biti rešen u skladu sa važećim zakonskim normama.

Zahtev za reklamaciju možete na ovoj adresi https://www.po-net.com/info/reklamacije.pdf 

Za sva vaša pitanja i nedoumice možete nam se obratiti na kontakt tel. +(381) 62 8161661, +(381) 17 860724.

Odustanak od ugovora zaključenog posredstvom interneta

Ukoliko nakon preuzimanja pošiljke:

-ustanovite da vam je greškom ‘Presheva Online’ dostavljen proizvod koji niste naručili;

-da vam je greškom ‘Presheva Online’ , pored proizvoda koji ste naručili, dostavljen i/ili naplaćen proizvod koji niste naručili ili

-ukoliko ste se iz nekog razloga predomislili ili odustali od kupovine

Imate pravo da ‘Presheva ONline’ vratite sporne proizvode, a mi ćemo vam vratiti vaš novac ili proizvod zameniti za drugi proizvod, po vašoj želji.

Molim vas da pročitate uslove za ostvarivanje prava na jednostrani raskid ugovora koji su izloženi u nastavku:

-roba koju nam vraćate mora biti neoštećena,neotpakovana i nekorišćena 

-od dana kada vam je roba isporučena nije proteklo više od 14 dana (računajući i neradne dane) 

-popunili ste i poslali nam Obrazac za jednostrani raskid na e-mail adresu info@po-net.com

-‘Presheva ONline’ je potvrdio prijem Obrasca za jednostrani raskid

-Upakovali ste proizvod pre transporta na adekvatan način koji umanjuje opasnost od njihovog oštećenja tokom transporta;

-‘Presheva Online’ je potvrdio prijem pošiljke koja ispunjava uslov za povrat novca

U roku od 14 dana od prijema urednog artikla ‘Presheva Online’ će vam vratiti plaćeni iznos uplatom na račun koji ste naveli u Obrascu za jednostrani raskid.

VAŽNE NAPOMENE!

Molimo vas da na adekvatan način upakujete proizvode koje želite da vratite. ‘Presheva Online’ nije odgovoran za oštećenja koja nastanu zbog toga što artikle koje želite da vratite niste na odgovarajući način upakovali pre transporta. Moguće je da će nam proizvod usled toga biti dostavljen kao oštećen i nećemo moći da vam omogućimo jednostrani raskid i povrat novca.

Potrošač koji odustaje od ugovora snosi troškove transporta prilikom povrata robe Obaveštavamo vas da u slučaju jednostranog raskida, u skladu sa zakonskim normama, vi snosite troškove transporta prilikom povrata robe.

Promene opštih uslova

‘Presheva Online’ zadržava pravo da sve gore navedene uslove promeni.

O svim izmenama ovih opštih uslova poznati korisnici će biti obavešteni putem njihove registrovane e-mail adrese. Smatra se da su korisnici upoznati sa promenama opštih uslova prilikom svake sledeće porudžbine, nakon slanja obaveštenja.

 

© 2023 Presheva Online ISP