Rreth Nesh

Presheva Online ,operatori i pare ne lugine te Presheves.

Presheva Online filloi te operoje ne presheve qysh ne vitin 2001, duke e sjellur internetin ne kete vend nepermjet linjes satelitore dhe 3 internet cafe-ve ne qytetin e Presheves, permes te cilave ua solli sa me afer kete rrjet komunikimi te rinjeve preshevare.
Ne vitin 2003 u themelua kompania jone ‘Presheva Online’ si Internet Service Provider. Ne kohen kur interneti egzistonte vetem si sherbim dial-up telefonik, ne, nder te paret ne rajon filluam te ofrojme sherbimin broadband me antena mikrovalore ne brezin 2.4Ghz. Sapo u themelua agjensioni regulativ i telekomunikacionit RATEL ne vitin 2007 ne nder te paret ne Serbi u licencuam si Operator Interneti.
Nuk ka shtepi qe nuk kaloi neper sherbimin tone, u munduam te ju sherbejme me profesionalizem dhe dashamiresi, per nje kohe te gjate.
265297967_4911585288851467_941714742967324545_n

FIBER TO THE HOME

Me kete rrjet shpejtesite e internetit jane te pa limitueshme e qe maten me shume gigabite. Ne ofrojme shpejtesi shume te medha te internetit por pa e ndryshuar cmimin, dhe gjithashtu kemi DUO pakete, internet plus Digital HD TV.

Perse ta zgjedhni Presheva ONLINE ?

Shpejtesi

Internet i shpejte me fije optike.

Sherbimi

Ekipi i Presheva Online eshte i gatshem per kujdes ndaj klientit gjithmone.

Pagesa Online

Ky sherbim i ofron klientit mundesine qe permes internetit te paguaj sherbimet tona.
272442898_5068281266515201_6469416869442813586_n

Disa nga klientet tane