Presheva Online

Internet & Cable TV service provider.

Presheva Online ISP

Rrjeti më i shpejtë me fibër optike

Shpejtësi

Internet i shpejte deri në 1000 Mbp/s

Digital TV

Qindra kanale vendore dhe ndërkombëtare, seriale, dokumentarë, dhe mijëra filma në dispozicionin tuaj.

Ekip Profesional

Ekipi i trajnuar dhe me pervoje i gatshem per t'u dale ne ndihme gjithmone.

Fiber to the home

Sherbimet

Sherbimet pa kontrate me afat kohore. Qendro i lirë

Pako Baze

Internet
rsd 1200
00
/Muaj
 • Internet 200 Mbp/s
 • Kabllor
 • Instalim Falas
 • Fibër Optik
 •  

Pako Duo

Internet + Cable TV
rsd 1800
00
/Muaj
 • Internet 200 Mbp/s
 • Kabllor
 • Instalim Falas
 • Fibër Optik
 •  
Ofertë

Pako Gigabit

Internet + Cable TV
rsd 2400
00
/Muaj
 • Internet 1000 Mbp/s
 • Kabllor
 • Instalim Falas
 • Fibër Optik
 •